Tarieven mannenbehandelingen

Alles voor de man

Alles voor de man

De huid van de man is veel dikker en dus sterker dan de huid van een vrouw. De invloed van testosteron maakt talg- en zweetklieren veel actiever. Testosteron zorgt ervoor dat het verouderingsproces later optreedt, maar een nadelige leefomgeving kan huidproblemen of huidveroudering veroorzaken. Daarnaast tasten bijvoorbeeld shampoo en scheerschuim de zuurgraad van de huid aan waardoor de huid kwetsbaar en rood wordt. Deze en andere factoren resulteren in een tekort aan vocht en energie in de huid. Een droge en futloze huid, rimpels en rode vlekken is het resultaat.

Daarom biedt Skincare4you behandelingen aan die speciaal gericht zijn op de huid van de man:

 • Ontgiften, verzorgen en ontspannen.
 • Acné-behandeling.
 • Verstevigen en verfrissen van de huid.
 • Herstellen van de huid.
 • Behandelen van zonnevlekken, bruine vlekken en roodheid.

Complete gezichtsbehandeling voor de man (ontgiften, verzorgen en ontspannen)
Deze behandeling wordt aangepast op de behoeften van de huid en is daarom geschikt voor iedere man. Gedurende 75 minuten geniet je van een ontspannende en verzorgende behandeling die:

 • Onzuiverheden verwijdert.
 • De doorbloeding stimuleert.
 • De huid voedt en hydrateert.

Daarnaast worden hoofd, nek, schouders en gelaat gemasseerd voor optimale ontspanning. Het resultaat is een schone, ontspannen huid die zacht aanvoelt en heerlijk ruikt.

Afspraak maken: Complete behandeling voor de man

Acné-behandeling
Voor een vette huid die gekenmerkt wordt door acné, onzuiverheden, puistjes, papels of pustels. Door een peeling wordt uw huid opgefrist. Dit resulteert in een:

 • Schonere huid.
 • Minder dode huidcellen en bacteriën.
 • Gereduceerde talgproductie.
 • Gladde en frisse huid.

Afspraak maken: Acné behandeling bij de man

TransformAge® Massage

TransformAge® Massage (75 minuten)
Een transformatie massage van het gezicht, hals en decolleté, voor zowel mannen als vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Transformage® is zowel cosmetisch als therapeutisch; het voelt niet alleen goed aan, het is ook nog eens goed voor de gezondheid. Het resultaat van Transformage® is een gelifte huid, die steviger, jeugdiger en veerkrachtiger aanvoelt, goed gehydrateerd en soepeler.

Afspraak maken: TransformAge® Massage

Intensieve behandelingen voor de man, afgestemd op de huidconditie

Detox Energie™ behandeling (90 minuten)
Dit is een behandeling om de huid op te laden met nieuwe energie en haar te helpen in alle omstandigheden weerstand te bieden aan de gevolgen van de omgevingsstress en pollutie die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.
Voordelen:

 • De huid is weer opgeladen met energie.
 • De teint is opgelicht, ontvuild.
 • De jeugdigheid is VERLEVENDIGD.
 • De huid heeft meer zuurstof en kan beter ademen.
 • Zij heeft meer weerstand tegen vermoeidheid en vervuiling.

Afspraak maken; Detox Energie™ IT-behandeling

Hydra3HA, intens hydraterende instituut behandeling
Een intensieve cosmeceutische oplossing voor een huid die snel droog en trekkerig aanvoelt. Het concentraat van actieve bestanddelen met o.a. hyaluron geven de huid een bijzonder hydraterende en voedende boost terwijl de exclusieve Digi-Esthétique massage zorgt voor een intens gevoel van ontspanning al vanaf het eerste moment dat je plaats neemt in de behandelstoel.

Afspraak maken; HYDRA3HA intens hydraterende IT-behandeling

Huidverjongende instituut behandeling (90 minuten)

Deze ultrageavanceerde behandeling met efficiënte werkstoffen en specifieke massagetechnieken gaat zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping tegen en geeft onmiddellijk een prachtig zichtbaar en voelbaar resultaat.

Afspraak maken; Huidverjongende behandeling

Seizoensbehandeling van Sothys

Seizoensbehandeling (75 minuten)
Ieder voor- en najaar brengt Sothys een nieuwe seizoensbehandeling uit die geschikt is voor ieder huidtype. Zuurstof, vitaminen en mineralen geven de huid een boost en laten deze weer stralen. Deze fruitige cocooning behandeling zorgt voor diepe ontspanning en verzorging waardoor je je als herboren voelt. Benieuwd naar de behandeling van dit seizoen? Klik dan hier. 

Afspraak maken; Seizoensbehandeling

Meer mogelijkheden voor de man zijn:

Bel ons gerust.