Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up is een techniek waarbij met een flinterdunne naald pigment vlak onder de opperhuid wordt gezet. De permanente make-up blijft tot enkele jaren zitten.

Alle nieuwe pigmentaties worden in drie behandelingen uitgevoerd. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid je wensen besproken qua vorm en kleur. Nadat de huid verdoofd is met EMLA creme* begint de pigmentatie. Na een behandeling is de kleur wat donkerder dan gewenst, de opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit

Wenkbrauwen
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen worden gecorrigeerd middels permanente make-up. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kunnen de wenkbrauwen met een speciale methode haartje voor haartje weer worden opgebouwd. Hetzelfde geldt voor een ontbrekend stukje in de wenkbrauw. Het resultaat is een natuurlijke wenkbrauw passend bij uw natuurlijke haarkleur.

Eyeliners
Een permanente make-up eyeliner wordt aangebracht op het boven- en/of onder ooglid. Dit kan in een dunne lijn tussen de wimperhaartjes of dikkere lijn net boven of onder de wimperrand. Een permanente make-up eyeliner laat niet alleen de ogen spreken, het geeft ook een jeugdigere uitstraling. Daarnaast is permanente make-up ideaal voor mensen met lenzen.

De behandeling
De behandeling begint met een intakegesprek. Hierin wordt duidelijk wat je wensen zijn, krijg je advies en kijken we wat het beste bij jouw gezicht past. Nadat de permanente make-up is aangebracht, worden twee nieuwe afspraken gemaakt voor nabehandeling. Deze vinden plaats binnen drie maand na het aanbrengen van de permanente make-up. Er wordt dan gekeken hoe de huid zich heeft hersteld en waar nodig wordt de permanente make-up bijgewerkt. Voor een optimaal resultaat raad ik aan de permanente make-up na één à twee jaar bij te laten werken.

Skincare4you werkt volgens de richtlijnen die in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn opgesteld en is in het bezit van een officiële vergunning voor het uitvoeren van permanente make-up. Deze vergunning is verleend onder nr. 3162 door de GGD.

Maak hier een afspraak voor permanente make up
Call Now Button