Detoxen

Detoxen

Heb je vaak last van ‘vage klachten’? Vermoeidheid, pijnlijke gewrichten of gewichtstoename? Door je lichaam te ontgiften, oftewel detoxen, reinig jij jouw lichaam van giftige stoffen en verhelp je veel klachten.

Ons lichaam heeft een zelfreinigend systeem dat afvalstoffen filtert en vervolgens afvoert via transpiratie, de ontlasting en urine. Echter, in onze huidige samenleving hebben we te maken met enorm veel schadelijke stoffen. Denk hierbij aan drinkwater (farmaceutische stoffen), onze (geraffineerde) voeding, reinigingsmiddelen en gebruiksvoorwerpen (plastic, aluminium). Ons lichaam krijgt dus te maken met een overvloed aan schadelijke stoffen en zodra ze deze niet voldoende kan afvoeren, slaat het lichaam deze stoffen op in vetcellen. Ook worden ze opgeslagen in onze huid, want daar richten deze stoffen minder schade aan in ons lichaam. Toch kunnen ze op den duur klachten veroorzaken en ons ziek maken.

Klachten
Vooral bij mensen met ‘vage’ gezondheidsklachten of maagproblemen is er sprake van een ophoping van afvalstoffen. Denk hierbij aan:

  • Weinig energie.
  • Stressgevoeligheid.
  • Overgewicht.
  • Slaapstoornissen.
  • Terugkerende hoofdpijn.
  • Slechte stoelgang.
  • Slepende verkoudheid of griep.
  • Aanhoudende menstruatieklachten.
  • Overgang gerelateerde hormoonklachten.
  • Huidklachten.

Al deze klachten hebben een relatie met de lever en darm. Door deze weer goed te laten functioneren kun je de klachten verminderen of zelfs laten verdwijnen. Wil je weten of er bij jou sprake is van een ophoping van afvalstoffen? Doe hier de test.

Detoxen: reinigen van het lichaam
Heb je wel eens last van eerdergenoemde klachten? Dan kan het zijn dat er in jouw lichaam sprake is van een ophoping van afvalstoffen. Detoxen, oftewel ontgiften, is een manier om uw lichaam te reinigen van die afvalstoffen.

Schoonheid komt van binnenuit. Hoe je je voelt, dát straal je uit. Daarom bied ik in mijn salon de detoxkuur van LavieSage aan: Cleanse & Revitalise.

Cleanse & Revitalise
Cleanse & Revitalise is een ‘milde’ detox die de darm, het lichaam en de huid tijdens een 11-daags programma volledig reset, waarbij ook de opnamekwaliteit van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd. Het bijzondere van dit programma is dat het ervoor zorgt dat je je binnen 11 dagen beter voelt en er beter uit ziet. Je moet het zien als de start van een nieuwe gezondere levensstijl. Extra gezond eten gecombineerd met voedingssupplementen staat centraal.

Het programma
Het Cleanse & Revitalise programma bestaat uit een doos met zes verschillende producten die tijdens en na de 11-daagse kuur worden gebruikt. Tijdens het programma eet je voornamelijk heel veel groente, fruit, smoothies, salades en soepen. Het programma richt zich uitsluitend op pure en gezonde voeding, dus geen shakes en dergelijke met kunstmatige toevoegingen. In de doos zit een heldere beschrijving van het programma inclusief kant-en-klare recepten en een boodschappenlijst.

Nieuwsgierig geworden, het Cleanse & Revitalise programma bestellen of heb je vragen? Ik beantwoord ze graag!

Call Now Button