Huidbehandelingen

Huidbehandelingen

Heb je last van huidproblemen, zoals ácne, littekens of pigmentvlekken? Kan jouw huid wel een intensieve huidbehandeling gebruiken of ben je toe aan een momentje voor jezelf waarbij je huid heerlijk verzorgd wordt en jij ondertussen lekker kunt ontspannen? Bij Skincare4you ben je voor dit alles in goede handen.

Klassieke behandelingen

Basisbehandeling (45 minuten)
Wanneer je huid even wat extra aandacht nodig heeft, omdat deze niet goed aanvoelt, uit balans is of wanneer er huidoneffenheden aanwezig zijn, dan is een basisbehandeling een mooie optie om mee te starten. Je kunt dan ook kennis maken met de heerlijke producten van Sothys. Een basisbehandeling wordt afgestemd op het huidtype en de huidconditie. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

Afspraak maken: basisbehandeling

Complete gezichtsbehandeling (75 minuten)
Even een momentje voor jezelf, met deze heerlijke gezichtsbehandeling. Na een uitgebreide gezichtsreiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden en epileren van de wenkbrauwen, geniet je van een massage van het gezicht, de hals, nek en decolleté. Na deze behandeling ga je weer fris en fruitig de deur uit met een stralende huid. Hier lees je meer over het verloop van deze behandeling.

Afspraak maken: complete behandeling

Seizoensbehandeling (75 minuten)
Ieder voor- en najaar brengt Sothys een nieuwe seizoensbehandeling uit die geschikt is voor ieder huidtype. Zuurstof, vitaminen en mineralen geven de huid een boost en laten deze weer stralen. Deze fruitige cocooning behandeling zorgt voor diepe ontspanning en verzorging waardoor je je als herboren voelt.

Afspraak maken: seizoensbehandeling

Eau Thermale Spa™ behandeling voor de gevoelige huid (75 minuten)
Een doeltreffende behandeling met aangepaste werkstoffen op basis van zuiver bronwater en een bijzondere massage met porseleinen lepels zorgen dat de kwetsbare huid die snel rood en geïrriteerd raakt weer in balans komt.

Afspraak maken: Eau Thermale Spa™ behandeling

Intensieve behandelingen

Detox Energie™ behandeling (90 minuten)
Dit is een behandeling om de huid op te laden met nieuwe energie en haar te helpen in alle omstandigheden weerstand te bieden aan de gevolgen van de omgevingsstress en pollutie die vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken.
Voordelen:

  • De huid is weer opgeladen met energie. De teint is opgelicht, ontvuild.
  • De jeugdigheid is VERLEVENDIGD.
  • De huid heeft meer zuurstof en kan beter ademen.
  • Zij heeft meer weerstand tegen vermoeidheid en vervuiling.

Verloop van de behandeling is te zien in dit filmpje

Afspraak maken; Detox Energie™ IT-behandeling

Hydra3HA, intens hydraterende instituut behandeling
Een intensieve cosmeceutische oplossing voor een huid die snel droog en trekkerig aanvoelt. Het concentraat van actieve bestanddelen met o.a. hyaluron geven de huid een bijzonder hydraterende en voedende boost terwijl de exclusieve Digi-Esthétique massage zorgt voor een intens gevoel van ontspanning al vanaf het eerste moment dat je plaats neemt in de behandelstoel. Klik hier voor een filmpje van de behandeling.

Afspraak maken; HYDRA3HA intens hydraterende IT-behandeling

Huidverjongende instituut behandeling (90 minuten)
Deze ultrageavanceerde behandeling met efficiënte werkstoffen en specifieke massagetechnieken gaat zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping tegen en geeft onmiddellijk een prachtig zichtbaar en voelbaar resultaat.

Afspraak maken: Huidverjongende IT-behandeling

Micro-meso therapie (60 minuten)
Met micro-meso therapie worden lichaamseigen en goed opneembare werkstoffen met micronaaldjes in de huid gebracht. Deze activeren de huid om weer te gaan functioneren als een jonge huid. Doordat de ingebrachte werkstoffen heel plaatselijk een liftend en/of opvullend effect geven, is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar.

Afspraak maken; Micro Meso behandeling

TransformAge® Massage (75 minuten)
Een transformatie massage van het gezicht, hals en decolleté, voor zowel mannen als vrouwen die er mooi en jong uit willen blijven zien. Transformage® is zowel cosmetisch als therapeutisch; het voelt niet alleen goed aan, het is ook nog eens goed voor de gezondheid. Het resultaat van Transformage® is een gelifte huid, die steviger, jeugdiger en veerkrachtiger aanvoelt, goed gehydrateerd en zijdezacht is.

Afspraak maken: TransformAge® Massage

Specifieke behandelingen

  • Acné behandeling
  • Glysalac pro-peel behandeling
  • Oogcontour behandeling
  • Hals- en kaaklijn verstevigen
  • Laserbehandelingen voor het verwijderen van couperose, pigmentvlekken, littekens, overbeharing, rimpels, huidverslapping
Call Now Button