Kleine behandelingen

Kleine behandelingen

Wenkbrauwen en wimpers
Verven
Wimpers en wenkbrauwen kunnen heel goed geverfd worden. De kleur blijft gemiddeld tussen de 4 á 6 weken zitten en bij regelmatig verven vaak langer. Het gezicht krijgt veel meer uitdrukking en heeft een verzorgde uitstraling. Wenkbrauwen kunnen geverfd worden in de kleuren lichtbruin, donkerbruin, grijs of zwart; wimpers worden meestal zwart geverfd, maar bruin is ook goed mogelijk.

Wenkbrauwen kleuren met Henna

Henna Brows is het verven van de wenkbrauwen met henna verf. Een natuurlijk product dat erg gezond is voor de haartjes. Daarnaast is het erg geschikt voor mensen met ongepigmenteerde haartjes. Henna verft namelijk niet alleen de haartjes, maar ook de huid en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je wenkbrauwen door Henna rood worden. Meer over Henna Browns lees je hier.

Epileren wenkbrauwen
Bij Skincare4you kun je je wenkbrauwen op verschillende manieren laten ontharen. Dit kan zowel met een pincet, hars of suikerpasta.

Ontharen gezicht
Donkere of ongewenste haargroei in het gezicht kan makkelijk verholpen worden. Je kunt de haartjes laten epileren, maar harsen of ontharen met suikerpasta zorgt voor een nog zachter resultaat. Daarnaast vermindert het op den duur de haargroei. De haartjes blijven gemiddeld zo’n drie tot vijf weken weg. Bij hardnekkige haargroei, bijvoorbeeld door hormonen, kan gekozen worden voor het ontharen met een IPL-laser. Dit kan alleen bij donkere haargroei. Wil je weten welke methode het meest geschikt is voor jou? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek, ik help je graag verder.

Verwijderen van (steel)wratjes, bloedblaasjes en ouderdomsplekjes
Steelwratjes
Steelwratjes, ook wel fibromen genoemd, zijn goedaardige huiduitstulpingen. Deze ontsierende “wratjes” kun je bij Skincare4you eenvoudig laten verwijderen.

Bloedblaadjes
Bloedblaasjes zijn kleine rode blaasjes op de huid. Ook deze kunnen bij Skincare4you verwijderd worden, namelijk door ze weg te branden (coaguleren). Wil je je niet langer storen aan dergelijke huiduitstulpingen, maak dan hier een afspraak.

Ouderdomsplekjes
Ouderdomsplekjes, oftewel pigmentvlekken, zijn vlekjes met een verschil in kleur ten opzichte van de rest van de huid. Afhankelijk van het type pigment, de grootte en plek zijn verschillende behandelingen mogelijk. De huidtherapeut vertelt je hier graag meer over. Klik hier voor meer informatie.

Verwijderen van gerstekorrels of mee-eters
Gerstekorrels
Een gerstekorrel is een wit bultje onder de huid. Door verhoorning van de huid en te weinig vocht raken de talgklieren verstopt. Om littekens te voorkomen, wordt aangeraden deze niet zelf te verwijderen.

Mee-eters
Wanneer er te veel talg wordt afgescheiden, ontstaat er een ophoping, oftewel een mee-eter. Ook voor mee-eters geldt dat deze het best bij de schoonheidsspecialiste verwijderd kunnen worden. Dit om littekens te voorkomen, maar ook om te voorkomen dat de ontsteking nog groter wordt.

Bel ons gerust.