Lash Lift

Lash Lift

Lash Lift (wimperlifting) is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Kortom prachtige sprekende ogen met mooie gekrulde wimpers.

Wat zijn de voordelen van wimperlifting

  • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar.
  • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.
  • Je ogen lijken  groter.
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • Je wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

Verloop van de behandeling?
Je wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof. Daarna worden er siliconen pads op je oogleden geplaatst. De dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd.

Nu wordt permanent vloeistof aangebracht. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Vervolgens brengen wij wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten. Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden.

Daarna zijn je wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift de wimpers Lift. De wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag om de 8 weken toegepast worden.

Nazorg

  • De eerste 24 uur mogen je wimpers niet nat worden, geen mascara gebruiken.
  • Gebruik na de lift geen waterproof mascara, dit beïnvloed het resultaat.
  • Probeer niet op je ogen te slapen, dit kan het resultaat beïnvloeden, de permanent kan nog na oxideren.
  • Reinig je ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag, zo houdt u een mooi resultaat en voorkomt u dat de wimpers door elkaar gaan staan.

Producten om thuis te gebruiken
Mrs. LashLift® Growth Serum is een revolutionair wimpergroei serum dat zorgt voor sterkere, langere en gezonde wimpers. Naast het belangrijkste actieve ingrediënt myristol penapeptide 17 bevat het groeiserum essentiële eiwitten, vitaminen en mineralen die algehele dichtheid van wimpers vergroot en de wimpers verdikken en versterken. Klinisch bewezen resultaat dat de algehele dichtheid van de wimpers toeneemt met 65% in 4 weken.

Mrs. LashLift® 3D Gold Filler als nazorgproduct voor thuis in een handige mascaratube! Advies is om de Mrs. LashLift®  3D Gold Filler 3x per week te gebruiken voor een snel zichtbaar resultaat.

Afspraak maken: Lash Lift behandeling
Call Now Button