Over Skincare4you

Over Skincare4you

Skincare4you is een schoonheidssalon in Nijverdal. Benieuwd naar het gezicht achter Skincare4you? Lees dan vooral verder.

Ik ben Ingeborg Hoek, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Skincare4you. Mijn salon bevindt zich in Nijverdal, gelegen aan de rand van het bos. Ik run mijn salon al veel jaren met erg veel plezier en veel passie voor mijn vak. Bij Skincare4you kun je terecht voor verschillende behandelingen, van het epileren van wenkbrauwen, tot het een behandeling voor permanente make-up. Daarnaast bied ik je ook advies over het behandelen van huidproblemen.

Skincare4you: daar ga je van stralen!
Aangezien ik van mening ben dat schoonheid van binnenuit komt, kijk ik verder dan alleen de buitenkant. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen helpen en ondersteunen bij het verzorgen en verbeteren van hun huid. Daar hoort ook permanente make-up bij, wat voor veel mensen een praktische oplossing is wanneer hun wenkbrauwhaartjes verdwenen zijn, of oogmake-up geen optie is. Ik geniet ervan als ik mensen stralend de deur uit kan laten gaan, als ik zie dat er verbetering plaatsvindt en mensen daarvan opbloeien. Onze huid is een ingewikkeld orgaan en laat het direct merken wanneer er iets in ons lichaam niet in orde is. Gedurende mijn jaren als schoonheidsspecialiste heb ik ontzettend veel mensen mogen helpen. Ik heb gezien dat een stralende en verzorgde huid zorgt voor een boost van het zelfvertrouwen en dat mensen dan niet alleen van buiten, maar ook van binnen gaan stralen. Dat is wat ik elke dag weer opnieuw probeer te bereiken, en ik hoop dat ik dat nog veel jaren mag doen!

Maak kennis met: Jolanda Schotman
Mijn naam is Jolanda Schotman en ik ben enthousiast gestart in de salon van Ingeborg. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Bij Skincare4you ben ik met mijn passie voor het vak helemaal op mijn plek, juist omdat Ingeborg verder kijkt dan de buitenkant. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat jij wilt en te kijken naar welke verzorging het beste bij jou en je huid past. Skincare4you biedt veel mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en make-up. Dat past bij mij, omdat het steeds weer een uitdaging is om de juiste oplossingen voor elk type huid te vinden. Met regelmaat volg ik bijscholingen die mij up-to-date houden over de nieuwste producten, technieken en verzorgingsbehandelingen. Ik hoop je van harte te ontmoeten bij Skincare4you voor een (h)eerlijke behandeling.

Samenwerkingen
Skincare4you werkt samen met Cosmetique Totale, een huidverzorgingskliniek die gespecialiseerd is in het uitvoeren van laserbehandelingen. Om de week komt Roosmarijn Bannink, huidtherapeute bij Cosmetique Totale, bij mij in de salon. Roosmarijn staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast komt er regelmatig iemand in de salon van LavieSage bij wie je een huidscan kunt laten uitvoeren. In de salon kun je ook terecht voor producten van zowel LavieSage als Sothys.

Stage
Sinds begin 2018 is Skincare4you een erkend leerbedrijf voor de opleiding schoonheidsspecialiste niveau 3 en 4. Wil je graag stage lopen bij Skincare4you? Neem dan contact met mij op.

Eigenaresse Skincare4you: Ingeborg Hoek
Schoonheidsspecialiste: Jolanda Schotman
Huidtherapeute: Roosmarijn Bannink
Call Now Button