Over Skincare4you

Over Skincare4you

Skincare4you is een schoonheidssalon in Nijverdal. Benieuwd naar het gezicht achter Skincare4you?

Lees dan vooral verder.

        Ik ben Ingeborg Hoek, eigenaresse van Skincare4you.   

Mijn vaardigheden zijn: algemene schoonheidsbehandelingen, orthomoleculaire voeding, body sugaring en permanente make up, dermatografie. Op dit moment volg ik een opleiding psychognomie/gelaatskunde.

Mijn salon bevindt zich in Nijverdal, gelegen aan de rand van het bos. Ik run mijn salon al veel jaren met erg veel plezier en veel passie voor mijn vak. Bij Skincare4you kun je terecht voor verschillende behandelingen, van het epileren van wenkbrauwen, tot het een behandeling voor permanente make-up en dermatografie. Daarnaast geef ik je graaag advies over het behandelen van je huid(problemen).

Skincare4you: daar ga je van stralen!
Aangezien ik van mening ben dat schoonheid van binnenuit komt, kijk ik verder dan alleen de buitenkant. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen helpen en ondersteunen bij het verzorgen en verbeteren van hun huid. Daar hoort ook permanente make-up bij, wat voor veel mensen een praktische oplossing is wanneer hun wenkbrauwhaartjes verdwenen zijn, vollere lippen willen of het oogcontour willen versterken door een eyeliner. Ook kunt je bij mij terecht voor dermatografie, een techniek waarbij kleur- of werkstoffen in de huid worden gebracht, denk hierbij aan een tepelhof, wijnvlek, pigmentvlek of litteken. Ik geniet ervan als ik mensen stralend de deur uit kan laten gaan, als ik zie dat er verbetering plaatsvindt en mensen daarvan opbloeien. Onze huid is een ingewikkeld orgaan en laat het direct merken wanneer er iets in ons lichaam niet in orde is. Gedurende mijn jaren als schoonheidsspecialiste heb ik ontzettend veel mensen mogen helpen. Ik heb gezien dat een stralende en verzorgde huid zorgt voor een boost van het zelfvertrouwen en dat mensen dan niet alleen van buiten, maar ook van binnen gaan stralen. Dat is wat ik elke dag weer opnieuw probeer te bereiken, en ik hoop dat ik dat nog veel jaren mag doen!

 

        Maak kennis met: Jolanda Schotman

Mijn naam is Jolanda Schotman en ik ben enthousiast gestart in de salon van Ingeborg. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Bij Skincare4you ben ik met mijn passie voor het vak helemaal op mijn plek, juist omdat Ingeborg verder kijkt dan de buitenkant. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat jij wilt en te kijken naar welke verzorging het beste bij jou en je huid past. Skincare4you biedt veel mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en make-up. Dat past bij mij, omdat het steeds weer een uitdaging is om de juiste oplossingen voor elk type huid te vinden. Met regelmaat volg ik bijscholingen die mij up-to-date houden over de nieuwste producten, technieken en verzorgingsbehandelingen. Ik hoop je van harte te ontmoeten bij Skincare4you voor een (h)eerlijke behandeling.

 

          Samenwerkingen

Skincare4you werkt al ruim 10 jaar samen met Cosmetique Totale, een huidinstituut, gespecialiseerd  in het uitvoeren van o.a.  diverse (laser)behandelingen. Om de 3 weken op de donderdag is Steffanie Spijkerman, huidtherapeute bij Cosmetique Totale, bij ons in de salon.  Steffanie staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Sinds juli 2021 is het ook mogelijk om bij Cosmetique Totale een behandeling uit te laten voeren in het Medisch Centrum aan de Nijkerkendijk in Nijverdal, dit was voorheen Huidzorg Plus. Cosmetique Totale heeft zich de laatste maanden sterk ontwikkeld op de Nederlandse markt en inmiddels ook in Hengelo een hoofdvestiging geopend waar je o.a. met de nieuwste lasertechniek je tatoeage(s) kunt laten verwijderen.

Call Now Button