Over Skincare4you

Over Skincare4you

Skincare4you is een schoonheidssalon in Nijverdal. Benieuwd naar het gezicht achter Skincare4you?

Lees dan vooral verder.

     Eigenaresse Skincare4you

Mijn naam is Ingeborg Hoek, na een loopbaan van 29 jaar als tandartsassistente, ben ik na het behalen van het vakdiploma in 2008 gestart als ZZP-er schoonheidsspecialiste mijn een eigen salon, genaamd Skincare4you.

Mijn vaardigheden zijn naast algemene schoonheidsbehandelingen inmiddels verbreedt tot orthomoleculaire voeding, body sugaring, permanente make up en dermatografie. Zeer regelmatig volg ik cursussen en trainingen. Op dit moment volg ik een opleiding psychognomie/gelaatskunde.

Mijn salon bevindt zich in Nijverdal, gelegen aan de rand van het bos. Ik run mijn salon inmiddels bijna 14 jaar met veel plezier en passie en ga graag met mensen om. Bij Skincare4you kun je terecht voor verschillende behandelingen, van het verven, epileren van wenkbrauwen, tot het een behandeling van permanente make-up en dermatografie. Daarnaast geef ik graag goed advies over het behandelen van huid(problemen).

 

        Maak kennis met: Jolanda Schotman

Mijn naam is Jolanda Schotman en ik ben enthousiast gestart in de salon van Ingeborg. Sinds 2011 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Bij Skincare4you ben ik met mijn passie voor het vak helemaal op mijn plek, juist omdat Ingeborg verder kijkt dan de buitenkant. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat jij wilt en te kijken naar welke verzorging het beste bij jou en je huid past. Skincare4you biedt veel mogelijkheden op het gebied van huidverzorging en make-up. Dat past bij mij, omdat het steeds weer een uitdaging is om de juiste oplossingen voor elk type huid te vinden. Met regelmaat volg ik bijscholingen die mij up-to-date houden over de nieuwste producten, technieken en verzorgingsbehandelingen. Ik hoop je van harte te ontmoeten bij Skincare4you voor een (h)eerlijke behandeling.

 

          Samenwerkingen

Skincare4you werkt al ruim 10 jaar samen met Cosmetique Totale, een huidinstituut, gespecialiseerd  in het uitvoeren van o.a.  diverse (laser)behandelingen. Om de 3 weken op de donderdag is Steffanie Spijkerman, huidtherapeute bij Cosmetique Totale, bij ons in de salon.  Steffanie staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Sinds juli 2021 is het ook mogelijk om bij Cosmetique Totale een behandeling uit te laten voeren in het Medisch Centrum aan de Nijkerkendijk in Nijverdal, dit was voorheen Huidzorg Plus. Cosmetique Totale heeft zich de laatste maanden sterk ontwikkeld op de Nederlandse markt en inmiddels ook in Hengelo een hoofdvestiging geopend waar je o.a. met de nieuwste lasertechniek je tatoeage(s) kunt laten verwijderen.

Bel ons gerust.