Product merken

SOTHYS

De oude Egyptenaren gaven de helderste ster in het heelal de naam Sothys omdat ze symbool stond voor de eeuwige schoonheid.

Sothys is wereldwijd marktleider in professionele huidverbetering, beauty en wellness. Exclusief in schoonheidssalons en spa’s. Sothys levert zeer hoogwaardige producten en concepten voor direct zichtbare huidverzorging en huidverbetering.

Anders dan bij andere merken werken we tijdens een behandeling met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Hierdoor is het resultaat direct zichtbaar. Ter ondersteuning van de behandeling en ter verlenging van het resultaat adviseren en selecteren we graag, speciaal voor jouw huid, geschikte producten voor thuisgebruik. Al meer dan 70 jaar staat Sothys voor hoogwaardige kennis, innovativiteit en hoge kwaliteit. Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Alle tests worden in-vitro en op personen uitgevoerd. Niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij. Sothys biedt met haar producten, behandeltechnieken én verzorgende make-up een verzorgd, fris en stralend uiterlijk. Dat geeft je meer zelfvertrouwen en een weldadig gevoel van welzijn. Sothys, de essentie van schoonheid.

PANDHY’S

De oplossing is een gepatenteerde ontharingssuiker die bestaat uit alleen glucose, fructose en water. Glucose is een molecule die reeds aanwezig is in ons lichaam, we zijn dan ook 100% zeker dat er geen allergische reacties mogelijk zijn.

Ontharingssuiker die bestaat uit de kleinste mogelijke molecule grootte is het meest effectief omdat het de bovenste lagen van de huid doordringt en perfect het haar omringt. Hierdoor kunnen zeer korte of ingroeiende haren gemakkelijk worden verwijderd. De PANDHY’S™ ontharingssuiker voorkomt beschadiging van de huid omdat het niet aan de huidcellen vast klampt. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden zonder risico.

Door het regelmatig ontharen met PANDHY’S™ suikerpasta in de anagene (actieve groei) fase kunnen we de haargroei onder controle houden aangezien de huid slechts een beperkt aantal follikels en haren kan produceren.

De volgende merken zijn verkrijgbaar bij Skincare4you

Call Now Button