Product merk

SOTHYS

De oude Egyptenaren gaven de meest heldere ster in het heelal de naam Sothys omdat ze symbool stond voor de eeuwige schoonheid.

Sothys is wereldwijd marktleider in professionele huidverbetering, beauty en wellness. Exclusief in schoonheidssalons en spa’s. Sothys levert zeer hoogwaardige producten en concepten voor direct zichtbare huidverzorging en huidverbetering.

Anders dan bij andere merken werken we tijdens een behandeling met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Hierdoor is het resultaat direct zichtbaar. Ter ondersteuning van de behandeling en ter verlenging van het resultaat adviseren en selecteren we graag, speciaal voor jouw huid, geschikte producten voor thuisgebruik. Al meer dan 70 jaar staat Sothys voor hoogwaardige kennis, innovativiteit en hoge kwaliteit. Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. Alle tests worden in-vitro en op personen uitgevoerd. Niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij. Sothys biedt met haar producten, behandeltechnieken én verzorgende make-up een verzorgd, fris en stralend uiterlijk. Dat geeft je meer zelfvertrouwen en een weldadig gevoel van welzijn. Sothys, de essentie van schoonheid.

Bekijk en bestel hier online je Sothys producten.

Bel ons gerust.