Ontharen

Ontharen

Last van ongewenste haargroei en wil je hier vanaf? Bij Skincare4you zijn er verschillende behandelingen voor (definitief) ontharen mogelijk.

Definitief ontharen met ELOS
De ELOS-methode is geschikt voor ieder type huid en haarkleur in tegenstelling tot andere lasers. Daarnaast wordt de laser gebruikt voor zowel lichaams- als gezichtsbeharing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Diode laser. Deze is, doordat gebruik gemaakt wordt van twee energiebronnen, veiliger en effectiever dan traditionele lasers.

Vergoeding
Het definitief ontharen in het gelaat wordt veelal vergoed door je zorgverzekeraar indien je een aanvullende verzekering heeft. Wel eist de zorgverzekeraar doorgaans dat de behandelingen door hbo-huidtherapeuten worden uitgevoerd. Daarom werkt Skincare4you samen met Cosmetique Totale die deze behandeling bij Skincare4you in de salon uitvoert.

Body sugaring
Body sugaring is een natuurlijke epilatie-methode met suiker. Het is de meest natuurlijke, effectieve en huidvriendelijke ontharingsmethode die er bestaat. De PANDHY’S™ suikerpasta is 100% natuurlijk en bevat enkel water en suiker. Het is hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie. Ook is het minder pijnlijk dan harsen. Doordat de haartjes in zijn geheel worden verwijderd, duurt het langer voordat nieuwe haargroei ontstaat. Het resultaat is een zijdezachte huid voor een langere periode.

Call Now Button